Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına alınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın ve ivedili boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu kol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna bir. 

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni malzemeleri sayrılarevi, mektep, AVM, iş yeri ve kamu binalarına bentlı olarak gestaltlacak yangın merdivenleri dâhilin firmalar temelı şartlar belirler.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş binada bulundurulması ıztırari hale Yangın Çıkış Kapısı getirilmiştir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Demetlar Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde Anlama Zibek'e ait iş şık daha belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Report this wiki page